وب سایت جامع شهرستان ویژه مراغه
خبرهای مراغه
تمام خبرها
تصاویر مراغه
ارسال تصویر
کانال تلگرام مراغه
دانلود نرم افزار اندروید
تماس با ما
پر بازدید ترین مطالب
کوهنوردان پیشکسوت کشور به قله سهند صعود کردند
بانک سپه طبق قرارداد در آزادراه مراغه - هشترود مشارکت می کند
باند سارقان مصالح ساختمانی و قطعات خودرو در مراغه متلاشی شد
86.4 میلیارد ریال برای توسعه آبفار مراغه تصویب شد
سه ورزشکار مراغه ای در دوره مربیگری فوتوالی حضور دارند
سه محموله میلیاردی قاچاق در مراغه توقیف شد
اردوی سپک تاکرای کرمانشاه و آذربایجان شرقی در مراغه آغاز شد
آخرین اخبار مراغه
سه شنبه های بدون خودرو در مراغه اجرایی می شود
دو کماندار دانش آموز مراغه تیر را به هدف زدند
بانوی مراغه ای اموال ۳۰ میلیاردی خود را وقف مدرسه سازی کرد
دانش آموزان مراغه ای رتبه برتر تیراندازی کشور را کسب کردند
پاورلیفتینگ کاران مراغه ای به مسابقات گرجستان اعزام می شوند
آغاز بکار بازارچه های کارآفرینی دانش آموزی در مراغه
مادر باردار گرفتار در برف در مراغه نجات یافت
40 بازارچه کارآفرینی در مدارس مراغه راه اندازی شد
تعاونی ها در توسعه و ایجاد اشتغال پایدار نقش مهمی دارند
درخشش معلمان و دانش آموزان مراغه در مسابقات علمی و فرهنگی
آغاز جنگ های شادی دانش آموزی در مراغه
انبار تولید و نگهداری مواد شوینده تقلبی در مراغه پلمب شد
نمایش «تیراختور» در مراغه به روی صحنه رفت
فرماندار: بانوان مراغه ای توانمندی های بسیاری دارند
مجوز 12 اقامتگاه بوم گردی در مراغه صادر شد
به گزارش ایرنا، حکیمه انتظاری روز چهارشنبه در بازدید از اقامتگاه بوم گردی جعفری در روستای ورائوی (ورجوی) افزود: 25 میلیون تومان تسهیلات احداث از سوی بنیاد مسکن و 15 میلیون تومان از سوی میراث فرهنگی برای اقامتگاه های بوم گردی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: برای اقامتگاه بوم گردی جعفری تاکنون بیش از 60 میلیون تومان هزینه شده و برای تکمیل آن به بیش از 340 میلیون تومان اعتبار دیگر نیاز است.
وی ادامه داد: این اقامتگاه متشکل از 11 اتاق برای اسکان گردشگران است.
انتظاری افزود: اقامتگاه های بوم گردی با هدف تقویت زیرساخت های اقامتی و پذیرایی، ایجاد اشتغال در روستاها، احیا فرهنگ، آداب و رسوم بومی، رونق اقتصادی جوامع محلی و آشنایی گردشگران با جاذبه های تاریخی و طبیعی کمتر شناخته شده در مناطق روستایی راه اندازی می شود.
وی اضافه کرد: احیای خانه های بوم گردی متناسب با ویژگی های بومی در این بخش، موجب افزایش اشتغال و جلوگیری از مهاجرت و ترغیب روستاییان به زندگی در روستا می شود.
انتظاری افزود: روستاهای منطقه آذربایجان دارای قابلیت ها و ظرفیت های زیادی است و با ارائه طرح های گردشگری متناسب با ظرفیت هر روستا می توان در روستاها رونق اقتصادی ایجاد کرد.
وی افزود: اختصاص بودجه مناسب به بوم گردی می تواند جهش بلندی در صنعت گردشگری و در نتیجه معرفی فرهنگ اصیل ایرانی آذربایجانی و تبادل فرهنگ ها داشته باشد.
بخشدار مرکزی مراغه با بیان اینکه نباید ظرفیت بوم گردی و گردشگری روستایی در شهرستان را دست کم گرفت، افزود: صنعت توریسم می تواند درآمد پایدار برای منطقه و شهرستان مراغه ایجاد کند.
انتظاری خاطرنشان کرد: به دلیل زندگی ماشینی در شهرها، علاقه مندی به استراحت در دل طبیعت و خانه های روستایی رو به افزایش است و ضروری است به نیاز جدید گردشگران توجه شود.
وی خواستار مشارکت دهیاران در معرفی روستاهای هدف گردشگری این بخش شد و افزود: روستاهای هدف گردشگری قابلیت بالقوه گردشگری است و با این وجود باید معرفی مطلوبی از این روستاها برای جذب گردشگری داشته باشیم.
وی اضافه کرد: روستاهای هدف گردشگری می توانند به عنوان قطب های بوم گردی معرفی شده و در راستای رونق اشتغال روستاها از قابلیت و جاذبه های گردشگری آن بهره گرفته شود.
انتظاری افزود: قبل از تامین زیرساخت های مختلف لازم است اقدامی جدی در راستای معرفی روستاها به منظور رونق بوم گردی انجام شود.
به گزارش ایرنا، منطقه آذربایجان و مراغه با تاریخ بیش از هفت هزار سال و پیشینه فرهنگی و تاریخی درخشان و همچنین طبیعتی بکر و دست نخورده می تواند به یکی از مناسب ترین مکان های بوم گردی در کشور تبدیل شود.
بخش مرکزی مراغه با 74 روستا دارای 68 هزار نفر جمعیت بوده که تمامی روستاها دارای شورای اسلامی با 245 نفر عضو و 66 روستای این بخش نیز دارای دهیاری است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
لینک منبع